Å gå på trynet

Her ble det litt stille. Jeg føler jeg er i en egen boble om dagen. Det er mye følelser i sving, da den første timen på Rikshospitalet nærmer seg. Startskudd assistert befruktning, ihvertfall startskudd planlegging av assistert befruktning finner sted 18 september, en liten måned til. Så nære, men akk så langt unna det føles akkurat nå. Hver dag er en liten kamp, smertemessig, og i går kveld/natt ble det en ubeseiret kamp.

Etter en lang dag på jobb følte jeg på meg at noe kom til å komme, og besvimelsen var i helene på meg som en mørk skygge hele veien hjem. Smertestillende og sengeleie med varmepute holdt ikke mål denne gangen, og smerteanfallet tok totalt overhånd. På badet svartnet det, og heldigvis, nok en gang, var det en trygg favn der og tok imot meg i besvimelsen. Så ble det ambulanse, konferering med medisiner, kirurg og gynekolog og smertelindring med morfin. Observasjon. Hjemreise med ketorax i hånda. Den snart vanlige karusellen, men som jeg aldri kommer til å ville bli vant til. 

IMG_1874

Så gikk jeg på trynet enda en gang, og i dag lar jeg meg selv få lov å synes livet er kjipt. Men jeg har reist meg igjen på mine skjelvende ben, og i morgen skal smilet igjen være på plass. Lover.

 

4 kommentarer om “Å gå på trynet

 1. Huff, så leit og vondt! Smerteanfall er det verste.. jeg har riktignok ikke opplevd det så ille som deg med innleggelse og hele pakka, men kjenner igjen følelsen av å bare krøke seg hjem i smerter og kollapse i senga eller på badegulvet. Helt forferdelig!! Riktig god bedring til deg, nå håper jeg du kommer i gang med behandlingen så fort som mulig etter timen på Riksen i september.

  🙂

  Liker

 2. Tusen takk Lise! Ja, det er virkelig en prøvelse! Men vi kommer oss gjennom dette også 🙂 Jeg krysser fingrene for at det går fort fra første samtale til oppstart på Riksen. Håper også at det snart er deres tur til å få komme i gang 🙂

  Liker

 3. Huff, så vondt det er å lese at du har så vondt vakre deg. Håper dagen i morgen blir mye bedre enn hva den har vært de siste par dagene. Veldig godt å se at din kjære omfavner deg når det er som verst. Dere er så gode sammen og dere fortjener virkelig det beste her i livet og den lykkelige slutt, hvor dere har fått det dere ønsker dere mest ❤️ Dere er så sterke. Stor klem.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s