Dommens dag

Jeg våknet grytidlig i dag etter nok en urolig natt. Og veien til Rikshospitalet føltes forferdelig lang. Blodprøve ble tatt. Så trasket jeg hjem. Holdte på å kaste opp på bussen. Forsøkte å bruke så lang tid som mulig slik at tiden frem til jeg kunne ringe for å få svar skulle gå fortere. Det gjorde den ikke. Og det er nesten så jeg ikke husker hva jeg i det hele tatt har holdt på med i dag. Nøyaktig klokken to ringte jeg for å få dommen, og det gjorde tydeligvis alle andre også. Èn time i telefonkø senere, hvor jeg lagde sti i stuegulvet, fikk jeg beskjeden jeg har ventet så uendelig lenge på å høre.

Jeg er gravid!

Regnes som fire uker på vei, selv om fosteret er kun to uker gammelt.

Endelig! ❤

Det er like fantastisk som det er uvirkelig! Og det var så deilig å høre at det jeg var så utrolig sikker på,og som kroppen har skreket ut til meg i mange dager, faktisk er sant.

Nå må bare det lille vidunderet holde seg fast i åtte måneder til ❤

IMG_3179

24 kommentarer om “Dommens dag

 1. Gratulerer, gratulerer! Jeg kan bare tenke meg hvor lykkelig du er akkurat nå! Jeg møtte mamma’n din på Granstunet for en stund siden, og da gratulerte hun meg med min lille frøken. Da håpet jeg sånn på at jeg kunne gratulere henne som kommende bestemor neste gang vi møtes, og nå kan jeg jo det ☺️
  Det er så spennende å følge bloggen din! Ta vare på deg selv, og kos deg masse ❤️

  Liker

 2. Gratulerer så uendelig masse, Bente-Lill!!
  Jeg er helt sikker på at bloggen din er utrolig viktig for veldig mange og jeg beundrer deg for å være så åpen (og for å skrive så bra!)! Jeg starter i ny jobb neste uke, hvor jeg skal jobbe på laboratoriet på en in vitro fertiliserings klinikk. Å lese bloggen din gir meg kjempemotivasjon 🙂 Tusen takk for det!
  Lykke til videre, her krysses både fingre og tær for dere 🙂

  Liker

  • Tusen takk Helene!
   Som jeg misunner deg den jobben! Det må være fantastisk spennende, og som du ser, får du jobbe med noe som betyr utrolig mye for mange 🙂 Lykke til!

   Liker

 3. Så gøy 😄 Gratulerer!! Dere går en spennende tid i møte!
  Det blir et høyt ønsket barn 💙💖 ingenting er bedre😊

  Liker

 4. Ååh, så utrolig hyggelig å høre!! Gleder meg med deg ❤ Gratulerer så mye!! Tenk at det gikk veien for deg også 🙂 Så heldige vi er! Blir koselig å følge deg videre 🙂

  Liker

  • Tusen takk Lise 🙂 ja, helt utrolig med full klaff for begge to! Føles uvirkelig, men prøver å holde meg unna negative tanker om alt som kan gå galt. Dette SKAL gå bra 😀 ❤

   Liker

 5. Har krysset fingrene for deg hele helgen, så nå ble jeg veldig glad! Gratulerer så mye, Bente-Lill 🙂 🙂 Gleder meg til å følge med videre på veien.

  Liker

 6. Så fantastisk – et lite augustbarn ❤ Gratulerer så mye, selv venter vi en liten i juli – blir spennende å følge bloggen din videre. Krysser fingrene for at svangerskapet går som en drøm!
  Klem Ina

  Liker

 7. Gratulerer så UTROLIG mye til deg og Ronny!! Nå kom det par tårer her … SÅ utrolig morro! Nyt tiden, dere… Om dere tror dette er gøy, vent til du kjenner sparka… til bebisen kommer.. til den begynner å smile, gå.. ÅH, pure happiness :D!!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s