Sprekkeklar

På en litt annerledes måte…

For herlighet som det sprenger nå!
Og det er kanskje ikke veldig rart. På ultralyden fredag kunne vi nemlig se to eggstokker fulle av eggposer i modning, som perler på en snor. Gynekologen ble imponert, mannen ble imponert, og jommen kjente jeg ikke på en ørliten stolthet der jeg lå i den velkjente posituren i gynekologstolen.. en stolthet over at akkurat dette får kroppen min liksom til. Kroppen har sugd til seg hormonene jeg har sprøytet inn som en svamp, og det har resultert til at hver eggstokk har klargjort 9 eggposer – altså tilsammen 18 eggposer! d5f10dfa68fe3ec3a823eee37c0aa2c7

Stolt og fornøyd som den mest produktive høna i hønsehuset kunne jeg vente på telefonen fra klinikken, og dommen over planen videre. Men jeg burde skjønt at de er nøye og gjør ingenting halvveis. Ettersom noen av eggposene var litt små, ville de at jeg skulle bruke medisinene noen dager ekstra for å forhåpentligvis klargjøre samtlige til uttak. Noe som selvfølgelig er veldig fornuftig. Men jeg ante virkelig ikke at det gikk ann å bli så sprekkeklar uten å faktisk være høygravid. Magen er S T I N N og med kroppen full av hormoner føles humøret omtrent like skjørt som et aspeløv. Men ellers er vi ved godt mot, og håpet føles større enn på lenge.

Snapchat-1960531118355640205

Etter en helg hvor jeg desperat har forsøkt å få tankene bort fra alt det som nå skal skje, gikk ferden til Haugesund først i dag. Det ble en nydelig tur i vakker høstnatur, og nå er vi innlosjert på hotellrommet klare for noen utfordrende og spennende dager.

I går kveld ble den siste injeksjonen satt for å sette igang sluttmodningen av eggene, og i morgen tidlig er det dags for egguttak.

Og hvor klar jeg føler meg spør du?

Omtrent som en høygravid på overtid som føler seg som en alltid-ukomfortabel-elefant i et altfor lite rom, som venter utålmodig spent på å se sin lille baby. Sånn føler jeg det for egga mine da (hvertfall kanskje nesten). Er lov å kalle meg rar.

Vi skal være her i Haugesund frem til fredag, og hvis alt går som det skal reiser jeg da hjem med en spire i magen. Kanskje er det her starten på et nytt liv skal begynne.

U R Amazing

U R amazing

15 kommentarer om “Sprekkeklar

 1. Jeg tenker masse på deg! Vår lille skatt ble laget i Haugesund så blogginnleggene dine vekker masse følelser 🌻 Lykke lykke til 🍀🐞

  Liker

 2. Du er en flott sprekkeklar høne om ikke annet 😉 Husker jeg følte på små «seire» underveis i prosessen jeg også. Klamret meg til hver eneste lille positive ting som kroppen faktisk klarte. Snart er det deres tur, det MÅ det bare bli. Den hersens endometriosen skal ikke få siste ordet, så det så 🙂 Følger deg spent og håper dere er like heldige som vi var i fjor høst. Vi satte inn egg 30/10-14 og ved siden av meg ligger verdens fineste gave som var totalt verdt alt strevet ❤️

  Liker

  • Takk for det Lise 😉 Så godt å høre at du som gikk i samme fotspor som meg har nå fått verdens fineste gave ❤ Håper veldig at vi også får "lønn" for strevet denne gangen. Kos dere masse med lille gull ❤

   Liker

 3. All mulig lykke sendes deres vei🍀
  Sprekkferdig er det rette ordet ja, og man blir stolt over de små tingene her i livet 😉 Du er jo den verpehøna! 18 egg opplinet🙌🏻.
  Håper uttaket går greit og at du får så store smerter.
  Klem

  Liker

 4. Hei!

  Sååå hyggelig å lese at du har så mange eggposer, håper det er egg i alle sammen da for din del. Jeg krysser fingre og tær for dere.

  Her har jeg akkurat fått dommen på 2. Forsøk, jeg ble ikke gravid denne gangen heller. Egget har nok problemer med å feste seg hos meg i tillegg produserer jeg ikke så mange heller. Det er bare helt uutholdelig å bare tenke en tanke om at jeg kanskje aldri blir mor. Jeg har hatt troen og vært positiv, men får bare virkeligheten slengt i trynet. Det er nok ikke uten grunn at legen spurte om vi hadde tenkt på egg-donor. Mulig vi må snu hodet mot det store utland…ikke vet jeg. Akkurat nå føles alt håpløst….og nedturen er i likhet med sorgen.

  Liker

 5. Kjære deg. Jeg skrev til deg i sommer, da skulle jeg straks i gang med IVF.. Jeg fikk kun ut 2 egg, og et av disse ble befuktet. I går fikk jeg svar på blodprøven som sa at jeg er gravid. All tristhet, smerter og penger er glemt. Ville bare si at du ikke må gi opp håpet! Det kommer til å gå din vei. Det kommer til å ordne seg. Jeg heier på deg hele veien, og elsker å få mail om at du har skrevet nytt innlegg. LYKKE TIL! Du er fantastisk. ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s