Bøllefrø

Tenk at jeg er gravid igjen da dere?
Det begynner å synke inn nå. Men samtidig holder jeg en fotball mellom faktum og følelser enda kjenner jeg. Denne lykkelige veien har vi jo vært på tre ganger før, også har det gått galt. Alt man sitter igjen med da er håpet om at det ikke skal gå galt igjen, og frykten om at det kanskje gjør det. Men samtidig er livet for kort til å gå å være redd, og det er jo tross alt dette som er MÅLET med alt dette hormonhelvetet jeg lar kroppen gå gjennom gang på gang. Så det er jo på tide å begynne å nyte det, selv om man er redd for at det hvert øyeblikk skal bli revet vekk fra oss igjen.

Screenshot_2016-04-22-16-22-24
I dag har jeg vært på kontroll på sykehuset. De siste dagene har jeg nemlig fått økende smerter i magen, spesielt når jeg står, går og bøyer meg ned. Det har nesten kjent ut som om eggstokkene vrir seg når jeg er i bevegelse, og jeg har derfor vært ganske så sikker på at dette er overstimulering som jeg har hatt en mild grad av hele veien. Ved overstimuleringssyndrom vokser eggstokkene litt ute av kontroll, og det siver ut væske fra blodårene og ut i bukhulen. Det er jo veldig typisk at symptomene forverres når man først har blitt gravid, så jeg var jo absolutt forberedt, og egentlig ikke særlig urolig for det. Men, jeg lovte å gi beskjed til klinikken om symptomene forverret seg, og vips hadde jeg kontroll på sykehuset dagen etter. Og det var altså i dag.

Jeg kan ikke få fullrost nok den oppfølgingen som vi har fått gjennom klinikken altså, det er virkelig helt fantastisk. Det er som om jeg er den eneste pasienten de har, og den følelsen tror jeg de fleste sitter igjen med etter å ha vært hos de. Med mobilnummeret til gynekologen som følger meg opp her hjemme, er han aldri lenger enn en sms unna. Snakk om engasjement!

På ultralyden i dag kunne vi se at det var en del væske rundt i bukhulen, som gjør pusten litt tung og forårsaker smertene i magen. Eggstokkene var på 6×4 cm, noe som er stort, men mest sannsynlig i bedring. Og midt imellom alt dette kunne vi se en bitteliten klarning i livmora, der embryoet har implantert seg. Jeg ble både overrasket og veldig lettet, da jeg ikke trodde man kunne se noe som helst så tidlig. Men gud så godt det var å se at det lille bøllefrøet denne gangen har satt seg på riktig sted!

Tenk om det kanskje kan gå bra denne gangen? Tenk om vi får oss et lite julemirakel, tidenes beste julegave?

Snart, skal jeg velge å tro på det ❤

20 kommentarer om “Bøllefrø

 1. 😍 😍 😍
  Det er så godt å lese! ❤ Vi var der dere er nå for nøyaktig et år siden, og et på dager før julaften i fjor kom vårt lille julemirakel! Jeg krysser alt jeg har for dere og bollefrøet! 😘

  Liker

 2. Så skjønt at vesletassen har skjønt hvor hen skal bo fremover. Her krysses alt for at dere får tidenes jul ❤

  Og lykke til med overstimuleringen videre, håper det går raskt tilbake.

  Liker

 3. Bøllefrø❤️ Herlig! Kjenner meg veldig igjen i det du skriver, man er så glad, men samtidig så redd for å miste! Da jeg var gravid med tvillingene, klarte jeg litt etter litt å slippe ned skuldrene og nyte følelsen av at nå skulle vi endelig bli foreldre. Håper du klarer det samme!

  Liker

   • Nervepirrende uker, men det at dere allerede har sett at bølla sitter på riktig plass er jo et kjempegodt tegn! Jeg krysser det jeg har for lykkelig utfall og tidenes julegave! Julemiraklene våre ble født 26.12, etter at vannet gikk på julaften, så vet alt om hvordan det er å få den beste julegaven man kan tenke seg! Masse lykke til med rugingen❤️

    Likt av 1 person

 4. Gratulerer så mye!! Krysser fingene for dere! men forstår godt hvor vanskelig det er å tro når det har gått galt før. Jeg skal teste om fem dager, håper nesten litt for mye denne gangen… alle rundt meg er gravide nå, satser på at det «er noe som går»! 😊

  Liker

 5. Fantastisk, har god magefølelse for det lille frøet deres ❤

  Lurer på et par praktiske spm ang evt valg av Maigaarden. Hvordan gjor dere det med reise? Kjørte dere dit? Hvilken rute, og hvor lang tid tok det?
  Har jo skjønt at man vet jo ikke når man skal reise ned for dagen før, så er litt betenkt mtp ¨på reise. Vi må jo komme oss nedover helt fra Nord Norge :O

  Liker

  • Vi kjørte til larvik og tok speedbåten derfra over til hirtshals (ca 3 timer). Derfra er det ca 1,5-2 timer å kjøre til Aarhus. Gikk veldig greit for oss, men skjønner det kan være vanskelig fra Nord.. Kanskje lettere å sjekke fly da?

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s