Romjulsdrøm

Hils på vårt etterlengtede hjertebarn.

Theo ❤

dav

Theo kom til verden 28 desember kl 21.52. Han veide 2920 gram, var 51 cm lang og selvfølgelig helt ubeskrivelig perfekt fra topp til tå.

Lykken er uendelig. Mammahjertet renner over. Tenk at dette skulle skje meg! Tenk at dette skulle skje oss. Jeg har blitt mamma. Ronnie har blitt pappa. Og vi er endelig den familien vi alltid har drømt om, og jobbet så utrolig hardt for å oppnå.

15747704_10154819268183895_806575109170419584_n

Jeg har hele veien skrevet at jeg har «hjertet i hånden» ved å åpne meg opp her på denne bloggen. Men her jeg sitter nå, men dette gullet i hendene mine, det vakreste jeg noensinne har sett. Det er først nå jeg sitter med hele hjertet mitt i hånden.

snapchat-8014446184029773765
Vesle ungen min. Theo ❤

29 kommentarer om “Romjulsdrøm

  1. Endelig kom oppdateringa æ har venta på 💙💙
    Kom non tåra her no ja;) Gratulere så hjerteligst med Theo 😉 Du er nå MAMMA 😉 Ser på bildene, det oser LYKKE, STOLTHET OG GLEDE 😉 dette har dere fortjent 😉 Håper fødseln gikk bra;) nå skal dere bare kose dere, gleder meg til flere oppdates 😉

    Likt av 1 person

  2. Gratulerer så mye, så skjønn han er! En perfekt ny verdensborger som har vært superheldig med valget av foreldre, det er jeg helt sikker på!

    Likt av 1 person

  3. Så herlig! Gratulerer sååå masse! Jeg ble mor i høst ved hjelp av ICSI, så jeg vet hvor fantastisk du har det nå 😃 Nyyyt det! Er så glad på deres vegne for at det har gått så fint 😊 God klem og GODT nytt år fra meg 😄❤ Håper du vil dele og blogge videre selv om hjertebarnet nå har kommet. Det har blitt så hyggelig å følge deg 😊

    Likt av 1 person

  4. Gratulerer så uendelig mye!! 😍😊 Beste julegaven man kan ønske seg! Kos dere masse masse med det lille nurket og mirakelet! Legger ved ett vers av sangen Besvärjelse av Oscar Danielson. Den nydeligste sangen som finnes! Jeg gråter alltid stolte mammatårer når jeg hører denne sangen 😊❤️

    Du kommer resa dej och gå,
    du kommer lära dej mitt namn.
    Det kommer tidvis att bli svårt,
    det blir kallt, och åskan kommer gå.
    Men jag ska gnugga dig varm,
    jag ska viska ditt namn,
    du ska somna i min famn.
    Vi kommer älska dej då.

    Tusen takk for at du har delt så ubeskrivelig mye med oss! Nå er det din tur til bare å nyyte og kose og være mamma! ❤️

    Likt av 1 person

  5. ❤ Endelig! Gratulerer! Takk for alt du har delt. Har heiet på lang avstand pg håpet for dere. En stk heldig lillegutt har endelig kommet dit han hører til.

    Likt av 1 person

  6. Åå endelig! Nydelige lille Theo. ❤️ Tenk å være så ønsket. 😍

    Gratulerer så mye til dere begge. Kom noen tårer her, endelig er dere foreldre!✨

    Likt av 1 person

  7. Gratulerer! En nydelig liten gutt. Dere ser strålende ut alle tre! Kan ikke la være å tenke på min egen forestående fødsel når jeg ser slike bilder:)

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar