Sannhetens øyeblikk

baf03cfe206734a6d63b0d155a7519e7

Etter en drømmefylt og urolig natt bar det avsted til Rikshospitalet i dag tidlig for blodprøve. Drømmene har vært så rare i det siste. Jeg har drømt at jeg har født et barn, jeg har drømt at vi har fått beskjed om tvillinger, jeg har drømt om abort på abort, og jeg har drømt om at vi måtte begrave et barn. Jeg jobber hardt for å holde følelsene litt på avstand denne gangen, og det kommer tydelig frem i drømmene mine.

For å være helt ærlig testet jeg hjemme for noen dager siden. Og jeg har følt sterkt at testresultatet har vært det riktige. Det samme har mannen, noe han innrømte når jeg fikk et høylydt gråteanfall da vi øvelseskjørte.

Før jeg i det hele tatt hadde lagt pinnen fra meg, lyste resultatet mot meg. Øynene mine fylte seg fort opp av tårer, og hendene mine skalv. I et øyeblikk var det ikke like lett å holde følelsene tilbake lenger. Plutselig var det enormt mange følelser som skulle ut gjennom disse tårene; en god blanding mellom lykke og frykt. Det er fælt å si det, og sikkert rart å høre, men fremdeles vet jeg ikke helt hvilken følelse som er sterkest. Lykken eller frykten.

Men, jeg er gravid!

IMG_3604

Blodprøven viste en høy hcg på 602. Jeg regnes som 4 uker + 2 dager på vei i dag!

Og vi ber til høyere makter om at det denne gangen – må gå bra ❤

17 kommentarer om “Sannhetens øyeblikk

 1. Gratulerer 👏 så bra! Krysser fingrene for at lillefrø klorer seg fast i mamma’n sin hele veien frem ❤️

  Liker

 2. Sååååå fantastisk ❤ gratulere så masse. Håper det går bra denne gangen, å at dere får en herligt lite julebarn 😉

  Liker

 3. Gratulerer så masse masse! Nå falt det en tåre eller to når jeg leste dette! Du gir så mye av deg selv, du er så modig og sterk som går gjennom hele prosessen her på bloggen. Selv skulle jeg ønske jeg var modigere, vi har kun delt at vi går gjennom ivf med nærmeste familie og venner. Du hjelper så mange av oss andre som er i lignende situasjon, og det takker jeg deg uendelig mye for 😊 Igjen, gratulerer så mye! 😊

  Liker

 4. Nå gikk det en bølge av glede gjennom meg.
  Gratulerer så mye. Krysser fingrene videre for at dette går veien.
  Dette var en fin nyhet.

  Mona9

  Liker

 5. Gratulerer så masse!!! ❤ ❤ Det er så kjekt å lese! Jeg krysser fingrene for at dette er gangen deres, og jeg er glad venteperioden deres var verdt all den nervepirrende tiden! Det er en vanskelig tid!! Jeg går å venter selv, til tross for at jeg ikke har kommet så langt som IVF. Har hatt lavdosestimulering denne måneden med positivt utslag på eggløsning, og går egentlig bare å venter på mensen eller en positiv graviditetstest, og begge deler er "forsinket", noe som er enda verre! Men håper er der et par dager til 🙂

  Uansett veldig hyggelig å lese om dere, og jeg håper virkelig dette er gangen deres ❤ ❤

  Likt av 1 person

 6. Gratulerer så utrolig mye!!
  Gleder meg masse på deres vegne her jeg sitter med blanke øyne og ett stort håp om at det går veien for dere denne gangen!

  Liker

 7. Hei du 😊 jeg syntes hverken det er fælt å si eller rart å høre » kampen» mellom lykke og frykt! Det må være helt reelt i din situasjon🌸 jeg krysser det som krysses kan for at det fortsetter å gå deres vei🙏🏻

  Likt av 1 person

 8. Tårene triller. Jeg heier på deg (og det veit du☺)
  Du er helten min der du står og roper ut til verden «Hei. Vi sliter med å få barn og det er ingen skam- det er lov å snakke om det!!!!!!!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s